Силтекс

Фирма „Силтекс“ е специализирана в основен предмет на дейност, производство на корпусна мебел по индивидуални проекти, за обзавеждане на хотелски, офис, кухненски, холови, спални, детски или други помещения.
Фирма „Силтекс“ е започнала дейността си през 1994 г. Предлагаме на вашето внимание голям асортимент от производимите от нас мебели за битови помещения, офиси и хотели. Нашите продукти отгорарят на последните европейски тенденции в дизайна на домашния и офисен интериор и се отличава с високо качество и сигурност. Универсалността на мебелите им позволява органично да се вписват във всеки интериор. Индивидуалното проектиране дава възможност за пълноценно оползотворяване на пространствата, постигане на максимална функционалност, удобство и пригодност на отделните детайли в цялостната комбинация на мебелировката.

Доставка и монтаж
Фирмата осигурява безплатно комплексно обслужване на нашите покупатели, започвайки от изпращането на специалист в дома ви, за да подготви необходимите данни за изработката на мебелите, и завършвайки с доставката на готовите мебели и монтажа им.
Ние използваме само безопасни и екологичночисти материали.

Гаранция
Гаранция на изделията 12 месеца , ако се открие на пропуск, той се корегира в най-кратки срокове.

Качество
Мебелите, произведени от фирма „Силтекс“, са изработени от материали, които са в съответствие с качествените и екологични критерии на Европейското законодателство. Високото качество и професионализъм са оценени от нашите клиенти и фирмата е извоювала свое място и име в търговията с мебели.

Начини на плащане
След подписването на договора 50 % от общата стойност, определена в договора и след доставката останалата част от стойността.
За обзавеждане на цял апартамент фирмата има гъвкава система за отстъпки.

Приложените в нашите страници снимки, са на произведени от нас мебели, разработени със съдействието на клиентите ни, в зависимост от техните желания за функционалност и цветово разнообразие.

УПРАВИТЕЛ Любомир Христов GSM 0888 80 64 75

УПРАВИТЕЛ Иван Караминков GSM 0888 228 331